Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Polonezii de la Scallier au preluat parcul de retail Prima Shops din Timișoara, aflat în construcție

Proiectul comercial Prima Shops din Timișoara a fost achiziționat de polonezii de la Scallier, prin intermediul societății locale care operează lanțul de parcuri de retail FunShop Park. Dezvoltat de românii de la Oasis Retail Development & Consulting în zona de sud a orașului, acesta nu este finalizat, urmând să fie deschis publicului doar în prima parte a anului viitor.

Ideea noului parc ce retail din Timișoara a fost lansată de dezvoltatorul imobiliar Oasis Retail Development & Consulting în 2019, atunci când a fost prezentată ideea se spunea că proiectul va începe în 2020. Conform informaţiilor din piaţă, investiţia  urma să fie de 15 milioane de euro. Noul centru e situat în zona de sud a oraşului, pe Calea Buziaşului, între străzile Constructorilor și Chimiștilor. În proiect erau incluse un hypermarket şi o galerie comercială de 10.000 de metri pătraţi. Ca și ”ancoră” acolo există deschis deja hypermarketul celor de la Kaufland. În zonă vor fi 300 de locuri de parcare aferente hypermarketului, respectiv 270 parcului de retail. Finalizarea lucrărilor de la parcul de retail este așteptată pentru primele luni ale anului viitor.

În urmă cu câteva zile a fost anunțată achiziția proiectului Prima Shops de polonezii de la Scallier, care operează în România o rețea de parcuri de retail sub sigla FunShop Park.

„Proiectul pe care îl pregătim pentru Timişoara îşi propune să revitalizeze zona de retail şi să impună standarde noi care să corespundă nevoilor reale ale clienţilor”, spune Adrian Aleman, director de dezvoltare pentru Scallier Romania.

Oasis Group este unul dintre principalii dezvoltatori și operatori de proprietăți de retail din România, având un portofoliu de aproape 2 milioane de metri pătrați de teren dezvoltat și peste 100 de proiecte de retail finalizate. Compania, din Sibiu, dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center.

Sub sigla FunShop Park, polonezii operează deja un park de retail similar în comuna periurbană a Timișoarei, Moșnița Nouă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

10 județe din Banat și Transilvania primesc ajutor de inundații

Articolul următor

Primăria Timișoara caută furnizor pentru 22.000 de megawatti

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share