Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produs de Cluj revine în municipiile din județ

Consiliul Județean (CJ) Cluj și Primăria Dej vor organiza, între 23 și 25 iulie, Târgul Produs de Cluj la Dej. Evenimentul se va derula prin intermediul Asociației Produs de Cluj, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj în Piața Bobâlna.

„Această ediție a Târgului Produs de Cluj la Dej marchează nu doar revenirea manifestărilor expoziționale în municipiile din județ, ci și un pas mare spre normalitate. Aici vom avea, după o pauză îndelungată, formatul caracteristic, unic, al evenimentelor desfășurate de noi sub acest brand.

Revin spectacolele de folclor, parte importantă a misiunii asumate, aceea de a conserva și promova autenticul, cultura populară locală. E îmbucurător faptul că două instituții care funcționează sub autoritatea CJ au colaborat pentru ca totul să fie pe măsura așteptărilor unui public cunoscător, format din locuitorii municipiului Dej”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

La eveniment vor fi prezenți 40 de expozanți care vor oferi vizitatorilor uleiuri presate la rece, produse apicole, gemuri, sucuri și siropuri naturale, fructe și legume de sezon, turtă dulce și ciocolată de casă. Artizanii prezenți vor expune costume populare din Ardeal și accesoriile necesare acestora, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Businessmenii din Ardeal, puși la curent cu Program Operațional Tranziție Justă

Articolul următor

Investițiile în alimentările cu energie electrică în creștere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share