Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Programul de economie socială repornește în Ardeal

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a anunțat că a fost aprobat ghidul solicitantului pentru al treilea apel de proiecte pentru întreprinderi de economie socială de inserție, dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DRLC).

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 a publicat ghidul solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte întreprinderi, pentru sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban.

Ghidul a fost aprobat prin ordin al ministrului dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei şi se adresează beneficiarilor eligibili pentru proiectele aferente strategiilor de dezvoltare locală prin mecanismul DLRC, selectate la finanțare în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Ghidul solicitantului conține informațiile specifice necesare în vederea deschiderii celui de-al treilea apel de proiecte pentru întreprinderi de economie socială de inserție. Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic – aplicația My SMIS. Depunerea proiectelor a început, iar termenul limită de depunere a proiectelor este 15 septembrie.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bugetarea participativă în Alba Iulia: 1 milion de lei pentru proiectele locuitorilor orașului

Articolul următor

CTP și Rohlik semnează un parteneriat pe termen lung pentru un spațiu de 12.000 m2

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share