Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CTP și Rohlik semnează un parteneriat pe termen lung pentru un spațiu de 12.000 m2

Rohlik va livra produsele sale direct din CTPark Bucharest North începând din prima jumătate a anului viitor

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din România, a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Rohlik Group („Rohlik”), unul dintre liderii europeni în domeniul livrărilor online de produse alimentare, care a anunțat anul acesta că dorește să se extindă în România. CTP va construi în CTPark Bucharest North un depozit dedicat de 12.000 m2, care va fi personalizat pentru a răspunde tuturor nevoilor clientului ceh, inclusiv cu spații de 4000 m2 cu temperatură controlată (atât pentru refrigerare, cât și pentru congelare) pentru depozitarea fructelor și legumelor proaspete, care vor fi livrate direct către consumatori. Mai mult decât atât, costul redus de ocupare și locația parcului logistic în proximitatea capitalei au reprezentat puncte cheie în semnarea parteneriatului.

Compania cehă Rohlik a fost fondată în urmă cu șapte ani, iar în urma ultimei runde de finanțare a ajuns să fie evaluată la peste 1 miliard de euro, devenind astfel un adevărat „unicorn”. Pe parcursul acestui proces, Rohlik s-a transformat dintr-un start-up ceh într-un lider european care stabilește, cu ajutorul tehnologiei, tendințele în retailul online. Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, s-a extins deja cu succes în Ungaria și Austria, urmând ca, în viitoarele luni, să deschidă operațiunile în Munchen/Germania, având însă deja finalizate și planurile de expansiune în mai multe orașe din Germania și în mai multe țări europene. În viitorul apropiat, pasiunea echipei Rohlik de a-i face pe oameni să mănânce mai bine și să ducă o viață mai bună va putea fi simțită din plin de către cumpărătorii din România, Franța, Italia și Spania, acest nou val de extindere urmând contribuie la poziționarea retailerului ceh drept cel mai important jucător european în domeniul livrării de produse alimentare. Preocuparea constantă a Rohlik Group în ceea ce privește experiența oferită consumatorilor poate fi simțită la fiecare pas al comenzii: de la selecția largă, de peste 17.000 de produse, și până la calitatea superioară a modelului de livrare. În acest moment, cumpărăturile sunt livrate într-un interval de timp de două ore, cu o precizie de livrare (în toate piețele în care Rohlik este prezent) care nu depășește 15 minute, dar retailerul ceh lucrează constant la optimizarea timpilor de livrare.

Ana Dumitrache, Country Manager CTP România, a declarat: „Prietenii noștri de la Rohlik vor livra deja în prima jumătate a anului viitor din CTPark Bucharest North, un spațiu de depozitare, și nu numai, de cea mai bună calitate. Sunt tineri, dinamici, agili și foarte creativi, o potrivire perfectă cu echipa noastră din România. Suntem nerăbdători să plasăm prima comandă. La CTP avem tot ce își poate dori un client de e-commerce: locație, clădiri verzi eficiente cu cost de ocupare redus și, mai mult ca orice, flexibilitate și profesionalism în a înțelege și a răspunde nevoilor clienților.”

Ladislav Bárta, responsabil cu dezvoltarea internațională, Rohlik Group, spune de asemenea că: „Suntem mulțumiți că am găsit un partener de încredere la CTP, care a înțeles nu doar nevoile noastre de business dar și spiritul nostru antreprenorial și nevoia noastră pentru abordări flexibile și soluții creative.”

CTPark Bucharest North este situat în Ștefănești, județul Ilfov și are o suprafață totală de 21 de hectare, iar investiția totală a fost de peste 65 de milioane de euro. Parcul logistic este perfect situat pentru a răspunde nevoilor clienților din sectorul de e-commerce, datorită accesului facil în București. Deși este un proiect logistic care a fost foarte bine primit de către comunitatea de business, CTPark Bucharest North continuă procesul de extindere și poate încă acomoda noi clienți.

Total
6
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programul de economie socială repornește în Ardeal

Articolul următor

Se caută campionii dezvoltării durabile în educație

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
6
Share