Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liber pentru primul McDonald’s de Sălaj

Cel dintâi restaurantul McDonald’s din municipiul Zalău a primit autorizația de construire. Acesta va fi amplasat pe Bd. Mihai Viteazul, între complexul Severus și brutăria Sandana.

“Am semnat autorizația de construire pentru această investiție, care completează dezvoltarea accelerată din ultima perioadă a serviciilor în Zalău. Așa cum prevede conceptul consacrat pentru restaurantele McDonald’s, va fi o zonă largă, cu două căi de acces, cu o fațadă luminoasă de reclamă spre bulevard, 20 de locuri de parcare, loc de joacă. Clădirea va fi pe o suprafață de 400 mp. Orașul își extinde cu rapiditate zona centrală de interes economic până la mall, avem disponibilitate maximă față de mediul de afaceri, cerințele pieței”, spune viceprimarul Teodor Bălăjel.

El a precizat că municipalitatea va începe în curând și modernizarea zonei centrale, cu refacerea completă a platoului de marmură, amenajarea străzii Unirii ca stradă pietonală, refacerea zonei din fața clădirii Transilvania. De asemenea, va fi terminată amenajarea zonei unde se află Cinematograful Scala. Anul trecut, edilul Ionel Ciunt a avut o întâlnire cu conducerea filialei din România a operatorului de restaurante: directorul general Paul Drăgan și cu managerul imobiliar Mihaela Grosu.

Documentele de urbanism au fost depuse la primărie, urmate de eliberarea certificatului de urbanism și a autorizației de construire pentru ca investitorul să poată demara lucrările. KFC, principalul concurent al McDonald’s, a dat deja în funcțiune un restaurant, în cadrul mall-ului Zalău Value Centre. Printre competitorii importanți la nivel național în zona de fast food se mai numără Subway și Taco Bell.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BT Capital Partners intermediază obligațiunile ZebraPay

Articolul următor

Controale de caniculă la firmele clujene. S-au dat 15 avertismente

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share