Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produs de Cluj, ales ca partener de ZalăuFest

Asociația Produs de Cluj (APC), entitate sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a fost invitată să fie partener oficial al ZalăuFest, eveniment organizat de complexul comercial Zalău Value Centre (ZVC).

„Faptul că un proiect demarat și susținut de CJ Cluj a fost invitat să fie partener al acestui eveniment de tradiție ne onorează. În cei 10 ani de activitate ai Târgului Produs de Cluj, seriozitatea producătorilor și calitatea produselor ne-au adus apreciere și succes. Este un motiv pentru care proiectul Produs de Cluj chiar merită aplicat la scară națională”, susține Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Manifestarea se va desfășura în perioada 30 iulie – 1 august, în parcarea mall-ului sălăjean. La ZalăuFest vor fi prezenți 40 de expozanți care vor oferi publicului vizitator preparate alimentare din carne, fructe și legume de sezon, dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, ciocolată și prăjituri de casă. Nu vor lipsi uleiurile presate la rece, mierea de albine, lavanda și produsele din lavandă.

Meșteșugarii vor expune costume populare și accesorii, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn. În incinta târgului se vor aplica regulile de protecție impuse de legislația în vigoare, respectiv purtarea măștii de protecție va fi obligatorie. Vor exista culoare marcate pentru intrare sau ieșire și dispensere cu dezinfectanți pe căile de acces și la standuri.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parteneriat internațional la Sibiu pentru realizarea programului Anii Drumeției

Articolul următor

PAIH and ABSL Poland will jointly attract foreign investors

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share