Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Podul de la Turda, gata înainte de termen

Constructorul podului peste râul Arieș a anunțat că termenul de predare a fost devansat la 29 noiembrie, în loc de cel inițial de 22 decembrie.

“Am obținut promisiunea fermă a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) că în august se vor aloca fonduri pentru a asfalta bucata de drum de după pod. Am solicitat primarului Cristian Matei să se sincronizeze în următoarele luni cu aceste lucrări, în ceea ce privește repararea sectorului de drum din sensul giratoriu până la pod, aflat în administrarea primăriei. În caz contrar, deranjul pentru locuitori va continua și după finalizarea lucrărilor la pod, iar acesta va fi dat în folosință degeaba, neputând fi folosit”, spun deputatul Viorel Băltărețu.

Acesta s-a întâlnit cu reprezentanții Antreprizei de Reparații și Lucrări (ARL) și Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj. “Sper că după analiza costurilor suplimentare – reprezentate de o mobilizare dublă a macaralei, DRDP va înțelege că acestea sunt nesemnificative în comparație cu beneficiile pentru cetățeni în cazul deschiderii anticipate a podului.

E și în interesul constructorului să finalizeze lucrarea înainte de venirea iernii pentru a evita eventualele amânări ale lucrărilor din cauza condițiilor meteo nefavorabile”. DRDP a întocmit solicitări către CNAIR pentru repararea și asfaltarea sectorului cuprins între pod și intersecția cu str. Armatei. ARL și Compania de Apă Arieș au întâmpinat dificultăți de execuție la pod.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul se împrumută cu 12 milioane de euro pentru investiții

Articolul următor

Leviatan Design va extinde baza NATO din Câmpia Turzii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share