Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Căminele studențești, “hoteluri” pentru Untold

Festivalierii care vor să se cazeze în căminele studențești pe toată durata Untold vor trebui să scoată din buzunar între 500 și 660 de euro, prețuri asemănătoare cu cele practicate de hotelurile din oraș care însă oferă și micul dejun.

Organizatorii evenimentului din zona Cluj Arena – Sala Polivalentă au pus la dispoziție 6.000 de noi locuri de cazare pe site-ul festivalului. Fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2-4 paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV), Universității Tehnice (UTCN), Universității Babeș-Bolyai (UBB), Institutului Teologic Protestant.

Camerele de cămin vor avea pază pe parcursul șederii și recepție non-stop. Opțiunile disponibile sunt, pentru 4 nopți: camere Premium (USAMV) – 3.300 de lei, baie proprie, 2 persoane în cameră; Confort (UTCN) – 2.796 lei, baie proprie, 4 în cameră; Confort (UBB) – 3.100 lei, baie proprie, 3 în cameră; Basic (UBB) – 2.519 lei – baie comună, 3 în cameră.

Pachetele propuse de Untold la hotelurile din oraș, pentru 4 nopți, au prețuri echivalente, dar au un confort sporit și includ micul dejun: camere Bronz (hoteluri / pensiuni 3/4  stele) – de la 2.465 de lei, 2 persoane în cameră; Silver (hoteluri 3/4 stele) – de la 3.240 de lei – 2 în cameră, Gold (hoteluri 4/5 stele) – de la 4.284 de lei – 2 persoane în cameră.

Autoritățile au anunțat că, în acest an, festivalurile vor avea o capacitate limitată, de până la 75.000 de participanți pe zi. Untold are loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca. Printre artiștii confirmați se numără David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, The Script, Parov Stelar sau TYGA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Leviatan Design va extinde baza NATO din Câmpia Turzii

Articolul următor

Apar patru noi parcuri industriale în Bihor. Investiții de 190 milioane €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share