Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

McDonald’s angajează viitori manageri pentru Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea și Zalău

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, recrutează peste 60 de Manageri Trainee, viitori manageri ai restaurantelor sale, în orașe importante din România, printre care se numără București, Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea, Zalău sau Râmnicu Vâlcea.

După deschiderea unui nou restaurant Drive-Thru în Brașov în prima parte a anului, compania planifică să deschidă alte patru restaurante în țară. În acest context, recrutează tineri pasionați de leadership, cu studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, care doresc să învețe, să crească și să devină viitori manageri.

McDonald’s desfășoară programe de pregătire dedicate managerilor trainee având numeroase generații de manageri promovați de-a lungul timpului. Suntem în căutarea tinerilor care își doresc să performeze într-un domeniu dinamic și provocator, care vor să crească alături de McDonald’s. Participarea în programul de Manager Trainee este o sursă de dezvoltare și învățare continuă, experiența nefiind necesară în momentul angajării. Pe lângă mediul de lucru dinamic care te provoacă să-ți descoperi potențialul de leadership, salariul atractiv și pregătirea accelerată în zona de management al restaurantului sunt câteva dintre beneficiile unui Manager Trainee. Cei care vor fi recrutați pentru pozițiile disponibile vor avea de câștigat o experiență profesională solidă, vor lucra alături de o echipă dinamică și vor primi tot sprijinul de care au nevoie”, a declarat Monica Zdrancota, Director de Resurse Umane, Premier Restaurants România.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clinică nouă de transplant medular la Cluj

Articolul următor

Apele Române vor finanțare pentru reducerea poluării pe râurile Ardealului

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
4
Share