Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clinică nouă de transplant medular la Cluj

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuţă din Cluj-Napoca (IOCN) a inaugurat cea mai nouă clinică de hematologie din România.

     

Această investiție permite realizarea procedurii de transplant medular la Cluj, extinzând astfel capacitatea de transplant medular la nivel naţional. Noua construcţie prevede o structură dispusă pe patru niveluri.

Ea include 56 de paturi pentru servicii medicale acordate în regim de spitalizare continuă şi șapte paturi pentru servicii medicale în regim de spitalizare de zi. Noua clinică va prelua întregul personal medical care funcționează în prezent în secția de hematologie a IOCN.

„Am transmis conducerii institutului și corpului medical un mesaj de apreciere și mulțumire pentru serviciile pe care le oferă. Eforturile pe care acești oameni le depun merită tot respectul și susținerea noastră. Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină.

Aparatura medicală performantă, profesionalismul medicilor, managementul de calitate și nu în ultimul rând implicarea întregului personal auxiliar contribuie la performanța rezultatelor în tratamentul pacienţilor oncologici”, a declarat primarul Emil Boc.

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nidec pune la dispoziția transportului în comun o stație de încărcare rapidă

Articolul următor

McDonald’s angajează viitori manageri pentru Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea și Zalău

Citește și:
Citeste mai mult

Rețeaua Sanovil se extinde la Bistrița

Grupul Sanovil, care înglobează o policlinică, două spitale, laborator de analize şi centru de imagistică, a realizat o…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
9
Share