Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tarom va practica un tarif special pentru Electric Castle

Bucureștenii care călătoresc pentru festivalul de la Cluj vor scoate din buzunar 126 de euro pentru un bilet de avion tur-retur în perioada Electric Castle Special (ECS).

Organizatorii evenimentului au anunțat tarifele practicate de operatorul de stat pentru ECS. Acestea sunt de 69 de euro pentru un zbor București – Cluj-Napoca, respectiv de 126 de euro pentru tur-retur, în perioada 2-15 august. Tariful include bagaj de cală (23 kg), bagaj de mână (10 kg) și taxele aferente, acesta fiind valabil pentru posesorii de bilete sau invitații la ECS.

Chiar dacă versiunea clasică a festivalului a fost deja amânată pentru 2022, organizatorii au pregătit pentru public o ediție inedită, adaptată perioadei de restricții. ECS se va desfășura pe parcursul a 10 zile, în cadrul evenimentului urmând să aibă loc 400 de show-uri live. Festivalul este programat în Bonțida și în centrul municipiului Cluj-Napoca, 30 de locații fiind rezervate pentru desfășurarea acestei ediții speciale.

Pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj mai operează zboruri de linie companiile Wizz Air, Blue Air, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair, Lot Polish Airlines, HiSky. Cele 14 destinații acoperite de curse turistice în acest sezon estival sunt în Grecia (6), Tunisia (2), Turcia, Spania, Italia, Egipt, Bulgaria și România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arhitecții clujeni, îndemnați să "adopte" câte un sat

Articolul următor

Patru agenții din Transilvania și Banat, în topul banilor din Start-up Nation

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share