Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă soluție de finanțare, lansată în România: Alternativă la serviciile de tip „cumpără acum, plătește mai târziu”

Octo Banking a lansat in Romania facilitatea OctoPay prin care orice persoana fizica sau juridica care nu poate sau nu doreste sa achite plata imediata din fondurile proprii, poate accesa oferte de finantare rapida, atat pentru cumparaturi online, cat si offline, indiferent de valoare.

De asemenea, OctoPay este disponibil si pentru achitarea diverselor servicii sau facturi precum cele de electricitate sau gaz. In plus, OctoPay este gratuit, atat pentru utilizatori, cat si comercianti.

Potrivit unui comunicat al companiei, aceasta facilitate vine in sprijinul consumatorilor din Romania ca o alternativa la solutiile „Buy Now, Pay Later” intrucat prin intermediul OctoPay, „acestia au posibilitatea de a accesa cea mai buna oferta de finantare de pe piata datorita procesului de licitare contra-cronometru in care institutiile financiare partenere ale Octo Banking concureaza in timp real pentru a furniza cea mai buna oferta posibila fiecarui utilizator”.

Totodata, solutia OctoPay este de ajutor si comerciantilor, atat celor online, cat si offline, intrucat unul dintre motivele pentru care vizitatorii parasesc magazinele, in special cele online, fara a cumpara, este reprezentat de imposibilitatea achitarii platii in acel moment, parasirea magazinului facandu-se fara adaugarea produsului in cosul de cumparaturi.

Total
4
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Corporate Intelligence: Peste 75% dintre companiile din România sunt fraudate de proprii angajați

Articolul următor

Autostrada Sebeș-Turda, la 90%: se așterne ultimul strat de asfalt

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
4
Share