Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CA Immo obține certificări pentru toate cele 7 clădiri din București

CA Immo a obținut certificarea internațională de conformitate COVID-19 acordată de Safe Asset Group și certificarea DEKRA Trusted Facility (Locație de Încredere) pentru întregul portofoliu de birouri din România.

Cu o suprafață închiriabilă de peste 165.000 de metri pătrați, portofoliul CA Immo reprezintă cea mai mare certificare de conformitate COVID-19 acordată de Safe Asset Group pentru un portofoliu de birouri din România. SAFE Asset Group oferă singurul program de certificare a rezilienței pentru Ospitalitate, Birouri, Retail și Medii Publice (SHORE) recunoscut la nivel internațional.

„Împreună cu chiriașii noștri, am implementat mai multe soluții inovatoare în materie de sănătate și siguranță pentru a oferi spații de lucru cât mai sigure și mai plăcute pentru cei 15.000 de oameni care lucrează de obicei în clădirile CA Immo. Siguranța, comunitatea și dezvoltarea au fost întotdeauna prioritățile noastre, iar chiriașii apreciază eforturile pe care le depunem: rata de neocupare pentru portofoliul CA Immo din România se menține sub 10%, deși acesta s-a extins constant, doar în ultimii trei ani fiind adăugați aproximativ 60.000 mp de birouri”, a declarat Marian Roman, Managing Director CA Immo Real Estate Management România.

CA Immo a obținut, de asemenea, certificarea DEKRA Trusted Facility (Locație de Încredere) pentru implementarea cu succes a tuturor măsurilor de siguranță și prevenire împotriva răspândirii virusului COVID-19, care atestă faptul că toate clădirile CA Immo sunt spații de lucru sigure și de încredere, în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și autorităților locale.

Un sondaj recent realizat de CBRE, cea mai mare companie de consultanță imobiliară din lume, a arătat că 85% dintre companii se așteaptă ca angajații să petreacă cel puțin jumătate din săptămână la birou, cu echipe mai mici care lucrează complet de la birou sau de la distanță. Mai exact, 38% au spus că angajații vor petrece trei sau mai multe zile pe săptămână la birou; 32% anticipează o combinație egală de muncă la birou și la distanță; 15% prevăd exclusiv munca la birou; 7% spun că angajații vor lucra preponderant la distanță și 7% nu sunt încă siguri (cifrele nu cumulează 100 din cauza aproximărilor).

CA Immo este un investitor, manager și dezvoltator specializat în proprietăți moderne de birouri din orașele de tranzit din Germania, Austria și Europa Centrală. Compania acoperă întregul proces din domeniul imobiliar comercial și deține un grad ridicat de expertiză în construcții proprii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinci bănci din România oferă serviciul de Plăți instant clienților lor

Articolul următor

3 milioane de lei pentru un nou PUG, la Ghimbav, Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share