Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O singură ofertă pentru terminalul cargo de la Aeroportul Oradea

Joi, 12 august, a fost ultima zi de depunere a ofertelor la licitația deschisă organizată de Consiliul Județean Bihor pentru realizarea unui terminal cargo la Aeroportul Oradea. O singură companie a depus ofertă, respectiv „CTPark IOTA SRL”.

În urma analizării documentelor de către comisie s-a constantat că ofertantul a depus toate documentele solicitate, iar oferta a fost declarată admisă. Comisia urmează să analizeze oferta tehnico-financiară în termen de maxim 5 zile lucrătoare, iar după aceea va fi anunțată decizia finală.

În ședința ordinară din 30 iulie, Consiliul Județean Bihor a aprobat, în vederea realizării acestui proiect, un acord de parteneriat între Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (A.D.L.O.) și Aeroportul Oradea.

Potrivit parteneriatului, Consiliul Județean Bihor organizează procedura de licitație și pune la dispoziția unui partener privat terenul de 14,38 hectare pentru construirea terminalului, în timp ce Primăria Oradea va acorda facilități fiscale pentru stimularea investițiilor. Aeroportul Oradea își asumă să racordeze amplasamentul printr-o cale de rulare la pista de aterizare și decolare, iar A.D.L.O. va oferi acces la drumurile publice și utilitățile Parcului Industrial Eurobusiness II.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lucrări de creștere a eficienței energetice la Spitalul Județean de Urgenţă Oradea

Articolul următor

Ordonanță de Urgență pentru actualizarea prețurilor pentru contractele publice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share