Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

1.600 de oameni lucrează la producția celui mai mare festival din Europa

Organizatorii Untold Cluj au început construirea celui mai mare festival din Europa din acest an, la care sunt așteptați unii dintre cei mai buni DJ ai lumii, artiști și trupe de renume naționale și internaționale.

Producția celei de-a șasea ediții va cuprinde decoruri, poveste, personaje, dansatori, artiști și fani din întreaga lume, pe șapte scene. Cea principală va avea 800 mp de ecran led, 28 m înălțime, 90 m la bază și o deschidere de 18 m. Decorul pentru mainstage, care are 2.000 mp, este adus de 18 camioane în Cluj-Napoca. Pe aceeași scenă vor fi încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ pentru 2021, Luna – The Rising, și personajele sale mitice.

Pe scena principală pe care vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar, The Script, Tyga. Scena Galaxy va avea forma unei elipse cu o lățime de 27 m și o înălțime de 11 m. Aici va fi creat un univers care, cu puterea muzicii, îi poartă pe spectatori într-o călătorie unică, plină de energie, ghidul fiind de fiecare dată altul: Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Claptone sau Tale Of Us. Fiecare artist va deschide un portal special muzical.

Scena Alchemy va avea 20 m înălțime, pentru evoluțiile Netsky, Chase & Status, Rudimental, Wilkinson, Dub FX & Woodnote dar și a unor cunoscuți artiști români din rap, trap, hip-hop, grime, dubstep sau drum&bass. 230 de camioane au adus aparatura necesară pentru toate scenele. 1.600 de oameni, din peste 10 țări, lucrează pentru a asigura producția festivalului, care are loc în mai puțin de trei săptămâni. Untold 2021 are loc între 9 și 12 septembrie, în perimetrul dintre Parcul Central, Cluj Arena și Sala Polivalentă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
TeraPlast își face fabrică de folii stretch de 17 milioane de euro.

TeraPlast va promova din toamnă în indicele FTSE

Articolul următor

Peste 20 de firme reunite la Expo Industry Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share