Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Recrutări la Wizz Air. Vizate: Timișoara, Cluj, Sibiu

Fotó: Lénárt Gábor – http://gaborlenart.com

Operatorul low-cost Wizz Air a demarat cea mai mare caravană a sa de recrutare a însoțitorilor de bord, cu obiectivul de a angaja 800 în întreaga sa rețea până în decembrie.

10 evenimente au loc în șapte orașe din România, în august și septembrie, printre care se numără Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara, fiind vizați însoțitori de bord aspiranți din țară. Aceștia trebuie să aducă un CV actualizat, să participe la o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

“Însoțitorii de bord ce se alătură echipei se pot aștepta la salarii competitive și se pot bucura de reduceri la zboruri și bilete bonus pentru familie și prieteni. A fost un ultim an îmbucurător pentru diversificarea rețelei Wizz Air. Pe măsură ce revenim la capacitatea prepandemie și continuăm să creștem, suntem nerăbdători să întâmpinăm candidați talentați să se alăture echipei noastre în creștere”, a declarat Heiko Holm, Chief Operations Officer al Wizz Air.

Compania își crește capacitatea și își dorește să tripleze mărimea flotei, cu 500 de aeronave Airbus în următorii 10 ani. Aceasta deschide 18 noi baze și a lansat 300 de noi rute în toată rețeaua. Wizz Air operează o flotă de 144 de aeronave Airbus A320 și A321, având 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar încheiat în 31 martie 2021.

Cel mai mare operator pe Aeroportul Internațional Cluj (AIAIC) a decis, în vară, să recurgă la avioane închiriate de la furnizori externi pentru a transporta toți pasagerii către destinațiile lor. De pe AIAIC mai operează curse de linie Blue Air, Tarom, Lufthansa, Lot, Turkish Airlines, HiSky. Conducerea Wizz a anunțat că își va consolida o parte din programul de zbor cu avioane închiriate (wet lease) într-un context în continuă schimbare, care variază de la restricții volatile la vârfuri în ceea ce privește cererea. Acestea operează un număr limitat de zboruri.

La finele anului trecut, instanța a încuviinţat executarea silită a Wizz Air în temeiul titlului executoriu reprezentat de hotărârile Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) confirmate de Înalta Curte de Casație și Justiție. În 2014, Wizz Air a concediat 19 angajați după ce au înființat și s-au alăturat unui sindicat, iar în 2015, CNCD a decis că disponibilizările dispuse constituiau discriminare împotriva angajaților și a aplicat o amendă contravenţională de 25.000 lei pentru Wizz Air Hungary Budapesta, au semnalat sindicaliștii.

„Wizz Air a luat la cunoștință despre hotărârile de încuviințare a executării silite ale Judecătoriei Buftea, în primul rând din presă și prin primirea unei notificări privind executarea. Wizz Air își exprimă îngrijorarea în ceea ce privește procedura în condițiile în care compania s-a conformat deja deciziilor vizate încă din 2019, în termenul aplicabil, și a depus dovezile către CNCD, autoritatea care a emis deciziile”, a replicat apoi conducerea Wizz Air.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 20 de firme reunite la Expo Industry Satu Mare

Articolul următor

Parcul industrial Șomcuta va fi legat la centura de ocolire

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share