Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Geomatics va realiza cadastrarea gratuită a Gilăului

Compania Geomatics Integrated Systems (GIS) va executa procedura de cadastrare în regim gratuit a localității Gilău, care va dura timp de doi ani.

Comuna din județul Cluj va intra într-un program de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Întreaga procedură de cadastrare este gratuită și va dura aproximativ doi ani.

Proiectul este implementat de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, din fonduri proprii și europene, iar de execuție se ocupă GIS. Primăria Gilău și-a asumat să pună toate documentele necesare la dispoziția societății care realizează serviciul de cadastrare. Fiecare locuitor va trebui să prezinte actele de proprietate în copii legalizate la notar.

“Sperăm să facă treabă bună, iar cetățenii să fie mulțumiți. Lucrările de cadastru nu rezolvă litigii; dacă există, acestea se notează în cartea funciară, apoi cetățenii vor trebui să se adreseze instanței de judecată pentru soluționare”, consideră primarul Gelu Topan. Instituția va organiza întâlniri între cetățeni și reprezentanții ANCPI, respectiv GIS, în localitățile Someșu Cald, Someșu Rece și Gilău.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

General Security ridică primul centru hyperscale din România

Articolul următor

140 de milioane de euro pentru proiectele transfrontaliere România - Ungaria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share