Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADLO face 195 de locuințe de serviciu pentru companiile din parcul industial

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) SA a semnat contractul privind proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru primul din cele trei blocuri de pe Str. Ivid Denusușianu Oradea. Blocul face parte din obiectivul de investiţii “Construire blocuri de locuințe de Serviciu – ETAPA 1: BLOC C3, Municipiul Oradea – Str. Ovid Densușianu Nr. CAD. 160462”.

Proiectul constă în construirea unui ansamblu de 3 blocuri (S+P+5E) cu destinația de locuințe de serviciu, a câte 65 apartamente/bloc. Blocurile vor fi ridicate lângă Șoseaua de Centură, în proximitatea râului Crișul Repede. Terenul este amplasat la intrarea în Oradea, dinspre Șoseaua Borșului. Aceste locuințe de serviciu vor fi închiriate companiilor interesate, la prețuri atractive.

Pentru primul bloc, licitația privind proiectarea și execuția a fost demarată la sfârșitul anului trecut și s-a încheiat în luna iulie 2021. La procedura de licitație s-au calificat patru companii. În baza punctajului obținut, lucrarea a fost atribuită societății Costa VOC Impex SRL. Contractul de lucrări s-a semnat joi, 26.08.2021, cu termen de finalizare de maximum 1 an de la data predării amplasamentului.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Optimedia SRL își extinde hala de producție din Oradea cu 2.132 mp

Articolul următor

CBRE acordă consultanță strategică pentru terminalul cargo al Aeroportului Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share