Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optimedia SRL își extinde hala de producție din Oradea cu 2.132 mp

Odată cu dezvoltarea orașului se dezvoltă și activitatea economică a firmelor din Oradea. Acesta este un lucru mai mult decât îmbucurător pentru comunitatea locală având în vedere urmările pozitive, respectiv creșterea numărului locurilor de muncă, creșterea veniturilor la bugetul local și în final bunăstarea locuitorilor orașului.

La fel, și firma SC Optimedia SRL se află într-o continuă dezvoltare extinzându-și periodic capacitatea de producție. Astfel, aceasta a solicitat în ședința de joi, 26 august, avizul Arhitectului Șef al Oradiei pentru extinderea halei de producție din incinta societății, de pe str. Calea Sântandrei, nr. 38. Suprafața propusă pentru extindere este de 2.132 mp. De menționat, că incinta firmei Optimedia a fost studiată prin PUZ-ul aprobat prin HCL nr. 496/2019, iar propunerea prezentată se integrează în reglementările PUZ-ului. Proiectul a primit aviz favorabil.

Optimedia SRL a avut în 2020 o cifră de afaceri de 149.773.320 de lei, un profit net de 18.573.114 de lei și un număr mediu de angajați de 206. Optimedia unul dintre principalii producători de ferestre şi uşi din tâmplărie PVC şi aluminiu din Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două orașe din Transilvania, “abonate” la Programul Operațional Regional

Articolul următor

ADLO face 195 de locuințe de serviciu pentru companiile din parcul industial

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share