Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două orașe din Transilvania, “abonate” la Programul Operațional Regional

Municipiul Alba Iulia va primi 20 de milioane de lei, iar Sfântu Gheorghe, 4,4 milioane de lei pentru a concretiza proiecte pe Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

12 noi contracte de finanţare prin POR, în valoare eligibilă de 112 milioane de lei, au fost semnate de ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, Attila Cseke. Ele vizează îmbunătăţirea serviciilor educaţionale, sociale şi culturale, reabilitarea energetică şi promovarea spiritului antreprenorial.

Opt proiecte au ca obiective îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale şi socio-culturale, precum şi creşterea eficienţei energetice. Printre ele se numără Alba Iulia, pentru un ansamblu urban cu spații socio-culturale, educative și de locuit în cartierul G. Șincai, și Sfântu Gheorghe, pentru reabilitarea termică a unui bloc de locuințe de pe str. Ferenc Godri.

De fonduri astfel de fonduri prin POR vor mai beneficia localitățile Băicoi, Roznov, Roman, Păltinoasa, Onești. Alte patru proiecte, în valoare totală de 9,2 milioane de lei, au ca obiectiv creşterea competitivităţii unor firme, prin extinderea capacităţii de producţie şi diversificarea activităţilor.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O familie din Alba cere în justiție blocarea lucrărilor din zona Autostrăzii 10

Articolul următor

Optimedia SRL își extinde hala de producție din Oradea cu 2.132 mp

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share