Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Experții Regiunii de Nord-Vest au inspectat trei orașe din Transilvania

O echipă a Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) a efectuat în această lună o serie de întâlniri cu autoritățile din teritoriu.  

Experţii ADRNV, împreună cu directorul general, Marcel Boloș, s-au aflat într-o vizită de lucru la Beclean. S-au discutat şi analizat proiectele care se axează pe mobilitatea şi regenerarea urbană a oraşului, modernizarea infrastructurii educaţionale şi promovarea turismului în zonă. Acestea se vor finanţa prin intermediul Programului Operaţional Regional (POR) Nord-Vest 2021-2027.

La Bistrița, întâlnirea a vizat pregătirea portofoliului pentru viitoarea perioadă de programare. Primăria are proiecte de mobilitate și regenerare urbană, turism, eficientizare energetică a blocurilor de locuințe, a clădirilor de patrimoniu, a unor grădinițe sau reabilitarea și modernizarea infrastructurii educaționale. Instituția implementează, prin POR 2014-2020, 30 de proiecte, de 80 de milioane de euro.

Consiliul Judeţean Bihor a găzduit o întâlnire dedicată Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Ungaria. Au au mai participat reprezentanţi ai celor patru consilii judeţene eligibile (Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş) şi reprezentanţi ai BRECO România. Programul de Cooperare Transfrontalieră Romania – Ungaria are un buget alocat din Fondul European de Dezvoltare Regională de 140 milioane de euro.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autotehnorom va finaliza un proiect din “Drumuri bune în Maramureș”

Articolul următor

Campanie de toamnă la Ecolor: angajări masive în toate sectoarele

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share