Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autotehnorom va finaliza un proiect din “Drumuri bune în Maramureș”

Societatea de construcții Autotehnorom Suceava lucrează la reabilitarea Drumului Județean (DJ) 186 din Maramureș, proiect cu finanțare guvernamentală de 109 milioane de lei.

Lucrările de reabilitare a DJ 186, pe traseul Bârsana – Săcel, se apropie de final. Consiliul Județean (CJ) pregătește documentația pentru recepția lucrărilor de reabilitare pe tronson, care va avea loc în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie. “Prin modernizarea infrastructurii rutiere creștem siguranța rutieră din județul nostru, oferim condiții de trafic mai bune pentru cetățeni și, totodată, dezvoltăm turismul.

În continuare muncim la documentațiile necesare pentru noi proiecte pe tronsoanele de drum din Maramureș care au nevoie de reabilitare și modernizare”, a declarat președintele CJ, Ionel Bogdan. Reabilitarea DJ 186 face parte din programul “Drumuri bune în Maramureș”, având ca beneficiar forumul județean.

Proiectul finanțat de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, trebuia să fie finalizat în iunie. Principalul obiect de activitate al Autotehnorom îl constituie execuția de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Constructorul din comuna Scheia a avut cele mai multe contracte în județul Suceava, dar și în Bistrița-Năsăud.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai mare parc al Clujului, gata în noiembrie

Articolul următor

Experții Regiunii de Nord-Vest au inspectat trei orașe din Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share