Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trustul Tenaris va organiza un festival de film la Zalău

Grupul industrial care controlează uzina de țevi din județul Sălaj a decis să finanțeze Festivalul Tenaris CineLatino, după un an de întrerupere din cauza pandemiei.

Acesta va avea loc în amfiteatrul din Parcul Central Municipal și la sala de spectacole din clădirea Transilvania, în perioada 3-5 septembrie. Festivalul cu intrare liberă va oferi o selecție de filme, de la proiecții pentru copii la documentare și filme în premieră, latino-americane premiate și românești.

TenarisSilcotub derulează acest eveniment alături de o fundație care are misiunea de a gestiona programele culturale ale grupului la nivel mondial, și de Asociația Festivalul de Film Transilvania, care organizează an de an Festivalul Internațional de Film Transilvania. Festivalul are loc în Călărași, Câmpina și Zalău, cele trei orașe din România în care TenarisSilcotub are activități de producție.

Tenaris este lider global în producția și furnizarea de produse tubulare și servicii pentru industria energetică. În România are 1.600 de angajați în uzinele din Zalău, Călărași și Câmpina. O delegație a Guvernului României s-a aflat în vizită, în vară, la cei mai mari angajatori din Zalău, TenarisSilcotub – țevi și Michelin România – anvelope.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Campanie de toamnă la Ecolor: angajări masive în toate sectoarele

Articolul următor

Primăria Timișoara ia un credit de 20 de milioane de euro de la BERD

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share