Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima grindă pe podul peste Arieș

În municipiul Turda a început procesul de amplasare a grinzilor peste râul Arieș, în cadrul șantierului de reconstrucție a podului.

„Câțiva dintre colegii din echipa mea au fost pe șantier pentru a documenta această etapă. Lucrările sunt în grafic. Sper ca ritmul bun să fie menținut de constructor și pe parcursul toamnei și ca termenul contractual să fie respectat”, a relatat deputatul Viorel Băltărețu.

Constructorul podului a anunțat că termenul de predare a fost devansat la 29 noiembrie, în loc de cel inițial, 22 decembrie. Societatea Antrepriza de Reparații și Lucrări (ARL) Cluj și Compania de Apă Arieș (CAA) au întâmpinat, în primăvară, dificultăți de execuție la podul din Turda.

Circulația rutieră pe Drumul Național nr. 1, la km 444+840, s-a închis în 25 martie, pentru executarea lucrărilor de reparații la podul peste Arieș. În 28 aprilie s-a emis avizul de mediu pentru scoaterea din fondul forestier a zonei adiacente podului, necesare organizării de șantier.  Traficul a fost deviat pe strada Armatei și pe strada 22 Decembrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sezon închis la complexul acvatic Sălicea

Articolul următor

Neon Lighting va moderniza iluminatul pe străzile Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share