Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sezon închis la complexul acvatic Sălicea

Administratorii unuia dintre cele mai frecventate complexe acvatice din județul Cluj au decis să închidă sezonul la piscinele exterioare.

„Din păcate, a sosit timpul ca până vara viitoare, când soarele va fi din nou puternic, să ne luăm la revedere. Mulțumim că ne-ați fost aproape. Să ne revedem cu bine!”, au comunicat aceștia. La apariția restricțiilor de pandemie, administratorii au micșorat numărul de locuri disponibile la piscină, punând la dispoziție 400 șezlonguri și 20 baldachine.

Sun Tropez Sălicea, complex aflat la 15 km din Cluj-Napoca înglobează șase piscine, dintre care trei pentru copii, două pentru adulți, una pentru adolescenți și adulți, dotate cu șezlonguri, umbrele și tun de spumă, precum și de 200 de locuri de parcare.

Tarifele zilnice practicate în acest sezon au fost 100 de lei intrarea generală cu șezlong, 250 de lei baldachinul pentru două persoane, incluzând o sticlă de vin clasic sau spumant, 50 de lei intrarea pentru copii.

Municipiul Cluj-Napoca nu dispune un aquapark, multe dintre bazinele exterioare din oraș fiind închise sau dezafectate, astfel că pe timpul verii locuitorii de aici aleg fie piscinele private, fie stațiunile termale din județ sau din cele învecinate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinci localități din Transilvania, propuse pentru intrare pe A3

Articolul următor

Prima grindă pe podul peste Arieș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share