Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șantierul podului din Turda este live pe YouTube

Autoritatea locală a montat o cameră de luat vederi live prin care progresul lucrărilor la podul de pe Arieș să poată fi urmărit în timp real pe internet de către orice persoană interesată.

“Așa cum am promis, pentru buna dvs informare cu privire la progresul lucrărilor de la pod, vă punem la dispoziție camera live amplasată în zonă. Am făcut tot ce era omenește posibil ca acest pod să intre în reparații, iar costurile să fie suportate de Ministerul Transporturilor și nu din bugetul local.

Chiar dacă a fost nevoie de multe discuții săptămânale, vizite la București, la ministere și multe compromisuri, mă bucur că astăzi vorbim despre un pod în lucru și nu despre un pod lăsat în paragină. Deși au început timid, sperăm ca ritmul lucrărilor să crească, iar la sfârșitul anului, podul să fie redat circulației”, a precizat Cristian Matei, primarul municipiului.

În municipiul Turda a început, în primăvară, procesul de amplasare a grinzilor peste râul Arieș, în cadrul șantierului de reconstruire a podului. Constructorul, Antrepriza de Reparații și Lucrări (ARL) Cluj, a anunțat că termenul de predare a fost devansat la 29 noiembrie, în loc de cel inițial, 22 decembrie.

ARL și Compania de Apă Arieș au întâmpinat, în primăvară, dificultăți de execuție la pod. Circulația rutieră pe Drumul Național nr. 1 s-a închis aici în martie, pentru executarea lucrărilor de reparații la pod. În 28 aprilie s-a emis avizul de mediu pentru scoaterea din fondul forestier a zonei adiacente podului, necesare organizării de șantier.  Traficul a fost deviat pe str. Armatei și pe str. 22 Decembrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința Pro Afaceri Verzi Brașov

Articolul următor

Severe Weather Alert a montat prima stație meteo în Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share