Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința Pro Afaceri Verzi Brașov

Pe data de 10 septembrie, Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri Brașov vor organiza o conferință dedicată mediului de afaceri, intitulată “Conferința Pro Afaceri Verzi”.

Aceasta va fi găzduită de ARO Palace Brașov și va reuni antreprenori, politicieni și reprezentanți ai unor instituții din România și din Europa.

Înscrieri aici: https://tinyurl.com/e2wrf8c3

Conferința are ca deviză “Afacere cu afacere, generăm prosperitate”, având ca scop să învețe afacerile despre ce măsuri pot lua pentru a fi mai prietenoase cu mediul și, bineînțeles, de a crea un cadru organizat pentru networking.

Agenda anunțată de către organizatori este:

15:15 – 15:30 Primirea participanților

15:30 – 15:45 Deschiderea conferinței. Cuvânt de deschidere adresat de către președintele Asociației ProAfaceri Brașov – Sorin Peligrad

15:15 – 17:45 Panelul 1 – Economie circulară, CSR si antreprenoriat social.

Moderator: Matei Dumitrescu – Common Accel / RocaX, expert în accelerarea afacerilor, reprezentant fond de investiții https://commonsaccel.ro/ și https://rocax.ro/

– președinte Eurolines Group România (www.eurolines.ro): Dragoș Anastasiu – “Antreprenoriatul post-COVID”

– antreprenor și activist de mediu, CEO Alpin Sun (AlpinSun: Bogdan Micu – “Afaceri sustenabile și impactul de mediu al activității economice”

– președinte CCI Brașov (http://www.ccibv.ro/): Silviu Costea – “Noutăți despre mediul de afaceri din Brașov și din regiune”

– director executiv AIMMAIPE Brașov (https://www.agentiabrasov.ro/): Florin Luca – “Finanțări pentru IMM-uri”

17:45 – 18:15 Pauză networking, coffee-break. Participarea la expoziția organizată în foaierul hotelului Aro Palace, sala Europa 2, etaj 1

18:15 – 20:00 Panel 2 – Digitalizarea afacerilor.

Moderator: Mircea Căpățînă – http://www.SmartBill.ro  – platforma de facturare și gestiune

– ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării (https://www.research.gov.ro/): Ciprian Teleman – “Digitalizarea afacerilor în România. Perspective concrete”

– director Program AMB, Manager Brașov Cyber Hub (https://bvcyh.ro/): Mircea Segărceanu – “Cybersecurity for Smart Business”

– antreprenor CEO http://www.ssm.ro : Petrică Mureșan – “Digitalizarea activitatii de HR /SSM/ PSI  in companii – platforma SSM.ro”

– antreprenor https://www.dotlumen.com/ (Empowering The Blind | DotLumen): Cornel Amariei – inventatorul ochelarilor pentru nevăzători, CEO .lumen – “Creativitate si inovație in afaceri”

20:00 – 20:15 Închiderea evenimentului. Înmânarea trofeelor PRO si a membership-urilor de onoare. Tombolă de afaceri. Premii surpriza!

20:15 – 21:00 Degustare de vinuri – Le Sommelier. Degustare de ciocolată – Leonidas. Networking liber!

Va exista și o zonă de expoziție pe temele de mai sus, inclusiv soluții IT de viitor și soluții moderne de ecologizare. Organizatorii speră ca printre speakeri să se numere și primarul municipiului Brașov, Allen Coliban și președintele CJ Brașov, Adrian Veștea.

Parteneriatul dintre Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri Brașov (www.proafaceri.com) își propune sa continue prin dezvoltarea unui accelerator de afaceri în Brașov in parteneriat cu Commons Accel, în așa fel încât să creem plusvaloare în comunitate, să angajăm forță de muncă locală și să găsim finanțări pentru afaceri.

Tombola va reuni premii consistente precum:

vouchere de livrare de la Pegas Delivery (5, respectiv 10 curse)

abonamente la portalul Termene.ro (https://termene.ro/) – servicii online de verificare firme, dosare în instanță și analize de piață

abonamente la platforma online de facturare si gestiune Smart Bill ( https://www.smartbill.ro/)

abonamente la platforma online de gestionare HR, SSM, si PSI http://www.ssm.ro

vouchere de cumpărături de la diferite magazine

membership-uri la Clubul ProAfaceri http://www.proafaceri.com

surprize!

Principalii parteneri ai acestei conferințe sunt Primăria Brașov, ARO Palace, CCI Brașov, Asociația ProAfaceri, Pegas Delivery, Le Sommelier, cofetăriile Herr Strudel și restaurantul Casa Brașoveană.

Prețul unui bilet este de 100 RON și include acces la eveniment, degustare de produse și posibilitatea de a participa la o tombola cu premii consistente. Înscrieri aici: https://tinyurl.com/e2wrf8c3

Sumele încasate din vânzarea biletelor se vor utiliza integral pentru microfinanțări ale afacerilor locale în domeniile de specializare inteligentă.

Pentru cei care devin membrii ProAfaceri Club se oferă un pachet de bun venit: “ProAfaceri Verzi” constant in pachetul GRATUIT: Termene.ro+SmartBill+ssm.ro!

Link de înscriere: https://tinyurl.com/e2wrf8c3

Contact: Sorin Peligrad – Asociația ProAfaceri, 0730830760 – office@proafaceri.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mediciniștii din Cluj, în topul World University Rankings

Articolul următor

Șantierul podului din Turda este live pe YouTube

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share