Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai mare proiect de cablare structurată din România, implementat de Datacor

Integratorul IT&C Datacor a administrat implementarea celui mai mare proiect de cablare structurată din România de anul acesta pentru una dintre cele mai importante multinaţionale de IT prezente pe piaţa locală.

“Pentru a oferi o experienţă de lucru îmbunătăţită angajaţilor şi pentru a încuraja un mediu de lucru mai sănătos şi sustenabil, clientul nostru, o companie IT foarte mare din România, a decis relocarea într-un spaţiu nou, unde va amenaja aproximativ 30.000 mp de birouri. Datacor, a fost astfel contractată pentru implementarea de proiectului de cablare structurată şi a unui datacenter. Acest proiect a reprezentat cel mai mare proiect ca număr de porturi din România în anul 2021”, spune Fănel Mazâlu, director al diviziei de implementare din cadrul Datacor.

La fiecare din cele 9 etaje ale clădirii s -au instalat aproximativ 1.500 de porturi, printre soluţiile Datacor de cablare structurată implementate numărându-se: pentru partea de cablare structurată pe orizontală a fost folosită o soluţie Corning cu cablu Categoria 7, ecranat şi conectică de Categoria 6A, legăturile verticale s-au făcut cu trunchiuri de fibră optică EDGE de la Corning, iar cabinetele de cabling utilizate au aparţinut producătorului Conteg, potrivit sursei citate.

“Credem în dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung cu clienţii noştri şi suntem mândri să avem ca furnizori pentru soluţiile pe care le implementăm companii consacrate la nivel mondial. Echipa Datacor deţine expertiza necesară să furnizeze atât cele mai performante echipamente de pe piaţă, ci şi pentru consultanţă în vederea identificării celor mai potrivite soluţii adaptate la nevoile clienţilor, precum şi executarea proiectelor la cele mai înalte standarde.”, a adăugat Fănel Mazâlu.

Infrastructura oferită de Datacor pentru acest proiect a inclus soluţii de cablare, climatizare, instalaţii electrice, sisteme de stingere incendiu, cabinete de reţea şi jgheaburi speciale de distribuţie a cablurilor de fibre optice, servicii de suport tehnic şi proiectare, implementare, testare şi certificare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Corteva Agriscience extinde acordul cu Elemental Enzymes pentru a oferi fermierilor fungicide biologice inovatoare

Articolul următor

Amenzi infime la Cluj pentru munca nedeclarată în brutării

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share