Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turismul și produsele de Cluj, promovate la Untold

Consiliul Județean (CJ) va promova, cu ocazia celui mai mare festival de muzică din Europa în acest an, obiectivele turistice din Cluj, dar și produsele locale.

Pentru a fi cât mai aproape de participanții dornici să exploreze locuri frumoase din județ și de a-și prelungi sejurul în zonă, în incinta Parcului Central Simion Bărnuțiu va fi amenajat un stand dedicat furnizării de informații turistice. Angajații Centrului Național de Informare și Promovare Turistică vor sta la dispoziția celor interesați, oferind informații cu privire la aceste obiective din județ.

Cu sprijinul Asociației Produs de Cluj va fi organizat un spațiu de relaxare dotat cu un stand de încărcare de telefoane. Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo îi așteaptă pe participanți să experimenteze panoul de escaladă, amplasat în cadrul standului, bucurându-se de beneficiile oferite de acest sport.

Printre instituțiile cu activități în standul CJ se mai numără Teatrul de Păpuși Puck și Școala Populară de Arte Tudor Jarda și Biblioteca Județeană Octavian Goga. Untold, unul dintre cele mai apreciate festivaluri de muzică din Europa, se va desfășura în perioada 9-12 septembrie, în perimetrul Parcul Central – Cluj Arena – Sala Polivalentă.

Total
4
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Scumpirea materiilor prime: impact asupra investițiilor

Articolul următor

Companie românească de securitate cibernetică, listată pe piaţa AeRO a BVB - creștere a cifrei de afaceri cu 76%

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
4
Share