Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Familia Diferit” își face aparthotel în Cluj-Napoca

Antreprenorii Nicolae Petri și Denisa Petri, care dețin societatea de construcții Diferit, au cumpărat mai multe proprietăți și vor să ridice mai multe clădiri pe str. George Coșbuc, din Cluj-Napoca.

1.542 mp este dimensiunea parcelei pe care o deține familia Petri, pe partea dreaptă a străzii, pe sensul Calea Moților – Cluj Arena, conform Media 9. În ședința Comisia de Urbanism a județului, cei doi antreprenori propun demolarea a două case și construirea unei noi clădiri lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Aceasta este destinată găzduirii unui aparthotel, de trei sau patru stele, potrivit documentației depusă la Consiliul Județean Cluj. Clădirea ar urma să aibă două niveluri de subsol, parter, două etaje și o mansardă. 20 apartamente ar urma să aibă noua clădire propusă de proprietarul Diferit.

Pe proprietate există o clădire cu două niveluri de subsol, parter, două etaje și mansardă. 30 de locuri de parcare ar urma să fie pe proprietate, subterane și supraterane. Familia Petri a angajat arhitecți cunoscuți: Sorin Scripcariu și compania Mossfern Arhitectură, care a câștigat concursul de soluții pentru modernizarea străzilor Kogălniceanu, Universității, Iuliu Maniu și a altor opt, din centrul Clujului.

Proiectul urmează să fie analizat de specialiștii din Comisia de Amenajare a Teritoriului și Urbanism. 1.138 de metri pătrați va fi suprafața desfășurată a noului imobil. Cei doi antreprenori dețin teren și peste drum, unde au plan să demoleze casa existentă și să construiască un imobil mai înalt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hidroelectrica vrea să modernizeze sistemul de măsură și control de la barajul Oașa

Articolul următor

Centrul istoric al Sibiului va fi reconfigurat: parcare subterană la Gară; zone verzi, o nouă stradă pietonală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share