Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hidroelectrica vrea să modernizeze sistemul de măsură și control de la barajul Oașa

Hiroelectrica vrea să modernizeze sistemul ce cuprinde aparatura de măsură și control aflată la barajul Oașa. Se dorește asigurarea unei echipări care să permită urmărirea comportării construcțiilor în timp real și transmiterea datelor într-o aplicație electronică, scrie alba24.ro.

Potrivit sursei citate, Hidroelectrica SA a lansat luni o licitație servicii de proiectare pentru elaborarea DALI pentru proiectul pilot: „Modernizarea sistemului AMC (n.r. – aparatură de măsură și control la baraje) pentru obiectivele aflate în administrarea Hidroelectrica – Sucursala Hidrocentrale Sebeș, având clasa de importanță I și II”. Este vorba despre sistemele AMC de la barajul Oașa, județul Alba și barajul Negovanu, județul Sibiu.

Valoarea totală estimată este de 100.163 de lei, fără TVA.

Pentru barajul Oașa se dorește realizarea unei expertize tehnice care va avea ca obiective analiza echipării actuale a barajului raportată la cerințele rezultate din comportatea în timp a lucrării și la cele mai noi realizări în domeniu
propuneri de modernizare a sistemelor AMC, care să permită monitorizarea în timp real a lucrărilor, precum și evaluarea economică a propunerilor de echipare.

Arhitectura sistemului AMC (aparatură de măsură și control la baraje) actuală a fost stabilită în cadrul proiectului de execuție a lucrării, de la punerea în funcțiune în anul 1979 a fost realizată o stație de achiziții și teletransmisie date în anul 2004.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Avril și Delcar aștern stratul de uzură pe trei artere din Zalău

Articolul următor

"Familia Diferit" își face aparthotel în Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share