Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Avril și Delcar aștern stratul de uzură pe trei artere din Zalău

Reprezentanții societăților Avril și Delcar, care execută lucrările pe străzile Gheorghe Doja, Avram Iancu și Corneliu Coposu, au stabilit calendarul de lucrări pentru următoarea perioadă în Zalău.

Aceștia au avut o întâlnire cu administrația locală în care a fost analizat stadiul de execuție a investițiilor pe aceste străzi și a fost stabilit calendarul de lucrări pentru următoarea perioadă. Pe G. Doja vor fi montate 43 de bănci și 82 de coșuri de gunoi, urmând să fie amplasate și nouă stații de autobuz, să fie refăcut marcajul rutier și montate indicatoarele de semnalizare rutieră.

În cursul acestei săptămâni va fi așternut stratul de uzură în zona primăriei și la ieșire din municipiu. Tot atunci va fi așternut stratul de uzură pe toată lungimea străzii A. Iancu și vor fi refăcute accesele pe străzile laterale. Pe C. Coposu se vor finaliza lucrările la trotuare, la pistele de biciclete și la zidul de sprijin din zona intersecției cu str. Kossuth.

Odată cu finalizarea acestor investiții se va interveni cu lucrări de frezare și așternere a primului strat de asfalt. În cadrul acestui proiect, odată cu reabilitarea trotuarelor se realizează și infrastructura pentru introducerea rețelelor în subteran, urmând ca până la 30 septembrie fiecare operator de telecomunicații să intervină pentru punerea cablajelor în canalizații și realizarea racordurilor.

După introducerea în subteran a cablajelor, vechea rețea de iluminat va fi dezafectată și stâlpii demolați. Investițiile fac parte din proiectele cu finanțare europeană accesate de Primăria Zalău prin Programul Operațional Regional – axa mobilitate urbană durabilă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Suprafețe cauciucate tip tartan în locurile de joacă din parcurile orădene

Articolul următor

Hidroelectrica vrea să modernizeze sistemul de măsură și control de la barajul Oașa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share