Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bătaie pe angajații din domeniul tapițeriei în fabricile Transilvaniei

Grupul de mobilier Aramis a pus la bătaie cinci poziții în sectorul tapițeriei și saltelelor în Maramureș, cea mai diversificată ofertă fiind pentru postul de operator, la concurență cu PGS Sofa, în Bihor și Sălaj.

Interviurile se derulează în fiecare dimineață, la sediul Aramis, iar candidații iau parte la un test de recrutare și vor discuta cu specialiștii în resurse umane. “Întâmpinăm noii colegi care își caută un loc de muncă stabil și sigur. Dorim să asigurăm persoanele care vor participa la interviuri că totul va decurge în cele mai sigure condiții, având în vedere situația globală actuală”, susțin reprezentanții societății.

Pozițiile indicate sunt mai ales operator (producție, saltele, debitare burete), dar și muncitor necalificat, stivuitorist, magaziner, ajutor bucătar. Angajatorul nu indică nivelul salarial pentru activitățile în trei schimburi, dar anunță beneficii ca masă și transport gratuite, bonusuri de prezență și de producție sau tichete de masă.

Grupul Aramis este cel mai mare producător de mobilă din România. Compania și-a extins gama de produse către spumă poliuretanică flexibilă, saltele și perne. Cu afaceri anuale de 1,1 miliarde de lei, Aramis avea 4.640 de angajați. Societatea fabrică în special pentru IKEA, fiind cel mai mare furnizor de mobilă local pentru concernul suedez, fiind controlată de Vladimir Iacob (60%) şi Marius Șelescu (40%).

Francezii de la Parisot s-au orientat spre alte două județe

La rândul său, producătorul de mobilier Parisot Green Sofa (PGS) a pornit o campanie de recrutări de personal la capacitatea de producție recent deschisă în județul Sălaj. După racolările de operatori și magazineri, compania și-a căutat un inginer de proces pentru punctul de lucru din Șimleu Silvaniei.

Printre locurile de muncă scoase la concurs pentru fabricile din Bihor și Sălaj s-au numărat personal de producție, asamblare de canapele și mașini cu comandă numerică. Anul trecut, după instituirea stării de urgență, compania a trecut o bună parte din personal în șomaj tehnic până în luna mai. Grupul francez Parisot SAS produce în Sălaj canapele și fotolii în halele părăsite în 2020 de germanii de la Ara Shoes.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Jazz in the Park a adunat 18.000 de participanți

Articolul următor

Profit de aproape 20 de milioane de lei pentru Cupru Min Abrud

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share