Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contracte de aproape 7 milioane de lei, încheiate de Compania Apa Brașov în 2021

Pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a rețelelor, dar și pentru a remedia unele avarii, Compania Apa Brașov are încheiat un acord-cadru cu firma AG Serv Construct din Negrești-Oaș, care are un punct de lucru și la Brașov. Pe parcursul acestui an, cei de la Apa au semnat cu compania de construcții cinci contracte subsecvente cu o valoare totală de 5.875.841,31 lei fără TVA, respectiv de 6.992.251,15 lei, cu TVA, scrie bizbrasov.ro.

Una dintre cele mai de anvergură lucrări demarată în această primăvară a fost cea de reabilitare a conductei de alimentare cu apă dintre Ghimbav și Codlea, unde contractul semnat cu AG Serv Construct a avut o valoare de 2.216.295,92 lei fără TVA, respectiv 2,63 milioane de lei cu tot cu TVA.

Un alt proiect de anvergură este și cel derulat la Săcele în cartierul Baciu pentru continuarea proiectului de extindere a rețelelor de apă-canal cu o valoare de 2.002.569,91 fără TVA, respectiv 2,38 milioane de lei cu TVA.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-au recepționat lucrările la Autogara Beiuș

Articolul următor

Premieră în industria vitivinicolă națională, un soi nobil de viță de vie va avea o zi de sărbătoare internațională

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share