Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un drum din Sălaj, propus spre finanțare Companiei Naționale de Investiții

Autoritățile județene din Sălaj au înaintat Companiei Naționale de Investiții (CNI) un proiect de infrastructură rutieră de 13 milioane de euro.

Consiliul Județean (CJ) a încheiat un acord de asociere cu comuna Valcău de Jos în vederea realizării unor intervenții de urgență, pe Drumul Județean 191G: Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de jos (DJ 191D). Tronsonul de 3 km a fost sever afectat de ploile abundente din acest an, devenind greu practicabil. Lucrările vor demara la finalul lunii septembrie.

“Ploile torențiale au determinat degradarea accentuată a stratului de rulare și apariția a numeroase gropi și denivelări în carosabil, astfel că sectorul de drum a devenit impropriu derulării circulației rutiere în condiții de siguranță și confort. Prin urmare, sunt necesare lucrări de reparații și întreținere în regim de urgență.

Obiectivul nostru este să modernizăm toți cei 11,6 km ai DJ 191G, motiv pentru care am depus spre finanțare prin CNI un proiect de 64,4 milioane de lei, ce vizează reabilitarea și consolidarea drumului dintre Crasna și Valcău de Jos”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Activitatea imobiliară în Cluj a urcat după relaxarea restricțiilor

Articolul următor

Primul centru de evaluare pentru autoturisme rulate, la Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share