Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul centru de evaluare pentru autoturisme rulate, la Brașov

DEKRA România deschide, la Braşov, primul centru de evaluare pentru autoturisme rulate şi vizează să atragă peste 10.000 de clienţi în primul an.

Compania anunță că se așteaptă să genereze din noua linie de business venituri de peste 1 milion de euro în primul an, obiectivul de dezvoltare fiind de a deschide 25 de centre de testare la nivel național, până la sfârșitul anului 2022.

„Ne propunem ca prin lansarea noului serviciu de evaluare să aducem o îmbunătăţire în piaţă prin simplificarea şi transparentizarea procesului de vânzare-cumpărare a autoturismelor rulate. (…) Totul într-o manieră facilă şi rapidă, putând afla informaţii despre starea generală a autoturismului rulat, elementele de caroserie, funcţionarea motorului, istoricul de daune din România şi din Europa dar şi corectitudinea kilometrajului”, declară Cristian Flămînzeanu, responsabil de această linie de business, în cadrul DEKRA România.

Serviciul DEKRA eVAL cuprinde trei tipuri de inspecţii: DEKRA Essentials (durează 30 de minute), DEKRA Complete (durează 60 de minute) şi DEKRA Safety (durează 90 de minute) şi se adresează conducătorilor auto care doresc să securizeze tranzacțiile aflându-se fie în postura de cumpărător, fie în cea de vânzător a unui autoturism rulat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un drum din Sălaj, propus spre finanțare Companiei Naționale de Investiții

Articolul următor

S-au recepționat lucrările la Autogara Beiuș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share