Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Recomandare la Untold: bonul fiscal, cerut taximetriștilor

Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania (AMTT) le-a sugerat celor care folosesc acest serviciu pe timpul Festivalului Untold să solicite bonul fiscal pentru a identifica șoferul care a efectuat cursa.

“Începând de joi, serviciul de taximetrie din Cluj va fi solicitat la maximum, pe durata întregii săptămâni, de către turiștii sosiți cu ocazia Festivalului Untold. Recomandarea noastră pentru clienți este să acceseze taxiurile din spațiile special amenajate, prin dispecerat sau aplicații dedicate.

Pentru a evita orice neplăcere, recomandăm ca la terminarea cursei să solicitați bonul fiscal pentru a putea identifica ulterior taximetrul care a efectuat cursa. În cazul în care, din diverse motive uitați un obiect în taximetru, acesta poate fi identificat mai ușor”, le-a transmis festivalierilor conducerea ATT.

Untold, cel mai mare festival muzical al anului din Europa, are loc între 9 și 12 septembrie, în perimetrul Parcul Central – Cluj Arena – Sala Polivalentă. Fanii pot intra în acest an doar cu certificatul digital EU Covid-19 sau cu testare rapidă antigen, alături de actul de identitate. Prima zi a adunat în acest perimetru 56.000 de participanți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alunecare masivă de teren pe autostrada Cluj – Sălaj

Articolul următor

Compania de Apă Someș reabilitează cu 14 milioane € conductele Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share