Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crosspoint: ANTISEL. 950 mp de spații în RAMS Business Center

Florina Grosu Crosspoint Real Estate

Compania Antisel, jucător pe piața de biotehnologie și diagnosticare medicală, a închiriat 950 de mp de spații de birouri și de depozitare în clădirea RAMS Business Center, într-o relocare consiliată de Crosspoint Real Estate.

RAMS Business Centre, un centru de afaceri cu peste 50 de chiriași va găzdui noile birouri ale Antisel, cu o suprafață de 600 de mp. Pe lângă spațiul de birouri, Anatisel a mai închiriat aici și 350 de mp de spații de depozitare, contractul fiind încheiat pe o perioadă de cinci ani.

“Mă bucur că am avut oportunitatea de a asista întreaga țranzactie, consultând ambele părți în acest proces complex de relocare, cărora le mulțumesc pentru încredere”, explică Florina Grosu, Senior Account Manager, Crosspoint Real Estate.

„Datorită ritmului ridicat de dezvoltare al organizației noastre, ne-am confruntat recent cu provocarea de a ne muta toate activitățile într-o singură locație. Consultantul nostru a înțeles întocmai natura funcționalității din industria noastră, dar și complexitatea operațiunilor noastre, identificând rapid locația ideală pentru noul nostru sediu. În prezent, sediul este în curs de renovare și ne vom muta în următoarele luni”, spune Stergios Karamotros, CEO Antisel.

Fondată în 2005, compania Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial.

ANTISEL este o companie fondată în anul 1967 de Apostolos Selidis și activează în domeniul biotehnologiei și diagnosticării medicale, ANTISEL fiind astăzi o organizație internațională cu o poziționare unică pe piață. Compania și-a extins parteneriatele și acoperă acum întregul teritoriu al sud-estului Europei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Business bisericesc cu lapte de măgăriță: 100 de lei litrul

Articolul următor

Civicii din Cluj desființează proiectul metroului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share