Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Care sunt firmele care oferă cele mai multe locuri de muncă în județul Bihor

Aproape 60 de angajatori au oferit peste 1.300 de locuri de muncă celor interesați, în cadrul Bursei generale a locurilor de muncă”, care a fost organizată joi, 16 septembrie 2021 de către AJOFM Bihor la Arena Antonio Alexe” din Oradea.

Bekesi Csaba

Această bursă a fost organizată strict la solicitarea angajatorilor, după cea din 14 iulie. Circa 60 de firme oferă peste 1.300 de locuri de muncă. Județul Bihor are nevoie urgentă de aproape 3.000 de noi salariați. Această presiune pe angajatori trebuie să-i facă și pe ei să înțeleagă că este nevoie de o creștere a salariilor”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Bursa” a fost vizitată de ministrul Muncii, Raluca Turcan, prezent în aceste zile la Oradea.

Oferte de angajare

PGS SOFA, cele mai multe posturi oferite

Cele mai multe joburi au fost oferite de PGS SOFA, o companie cu profil mobilier. Dintre locurile de muncă oferite, șapte erau pentru persoanele cu studii superioare, iar restul pentru persoane cu studii medii.

Valtryp Oradea, companie producătoare de volane pentru mașini de lux, cu capital integral românesc, a pus la bătaie 71 de posturi.

La fel și DeLonghi Romania, companie deschisă de curând la Salonta, oferea tot 71 de locuri de muncă (trei pentru ingineri).

Plexus Services Ro, o companie din Parcul Industrial din Oradea oferea celor care doreau să se angajaze 70 de locuri de muncă (nouă pentru studii superioare).

Vernicolor, altă companie din Parcul Industrial Oradea, oferea celor interesați 65 de joburi (zece pentru persoanele cu studii superioare).

Eberspaecher, nelipsită de la târgurile de joburi

Leoni Wiring Sistems Marghita punea la dispoziția persoanelor interesate 55 de locuri de muncă (trei pentru studii superioare), iar Igna Construct avea nevoie de 50 de angajați în domeniul construcțiilor (dintre care doi ingineri).

Nidec Oradea avea 44 de joburi disponibile (18 pentru persoanele cu studii superioare), iar Eberspaecher – 13 locuri de muncă (zece pentru persoanele cu studii superioare).

Connectronics Romania a pus la bătaie 44 de posturi (cinci pentru persoanele care au terminat o facultate), iar Reinert Kunststofftechnic oferea 25 de locuri de muncă.

Bursa a fost vizitată și de ministrul Muncii, Raluca Turcan

Una dintre cele mai mari societăți din domeniul turismului din România, SC Turism Felix căuta să angajeze 29 de persoane pe diferite posturi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tranzacție: Apx Immo a achiziționat un teren în Cotroceni, unde va dezvolta un ansamblu rezidențial

Articolul următor

Managementul AZOMUREȘ are soluții pentru reducerea emisiilor de CO2 în atmosferă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share