Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tranzacție: Apx Immo a achiziționat un teren în Cotroceni, unde va dezvolta un ansamblu rezidențial

Compania Apx Immo a cumpărat recent un teren cu suprafață de 830 de mp de la compania ICD Real Estate, pentru 1,3 mil. euro. Terenul situat în zona Cotroceni va găzdui un nou ansamblu rezidențial de tip boutique, în care Apx Immo va investi peste 2 mil. euro și va oferi 20 de noi apartamente premium.

„Suntem foarte entuziasmați de expansiunea noastră în zona rezidențială și prospectăm piața constant. Avem proiecte finalizate cu succes în zone precum Timpuri Noi, Unirii, Cotroceni, Alba Iulia sau Universitate, iar acest nou proiect va fi unul exclusivist, fiind într-una dintre cele mai frumoase zone din București și pentru care estimăm o investiție totală de circa 3,5 mil. euro.”, au declarat reprezentanții APX Immo.

Această tranzacție a fost realizată în totalitate de echipa Crosspoint Real Estate, departamentul rezidențial consultând cumpărătorul, iar departamentul de terenuri a consultat vânzătorul.

“Sunt bucuroasă că am putut asista încă o dată un client deja traditional pentru mine, grupul Apx Immo. Suntem împreună, în permanentă legătură, căutând noi și noi oportunităti., iar de data aceasta sigur că sunt și mai entuziasmată, pentru că această tranzacție a fost realizată împreună cu colegii mei din departamentul de terenuri”, spune Oana Popescu (poza principală), Associate Director Residential Capital Markets, Crosspoint Real Estate, consultantul care s-a ocupat de această tranzacție.

Ionuț Stan, Associate Director, Land Development Crosspoint Real Estate, spune că acest deal a fost unul cu atât mai reușit cu cât compania ICD Real Estate este un partener pe termen lung. “ICD Real Estate este unul dintre cei mai apropiați clienți ai companiei noastre, iar tranzacția realizată în plină pandemie arată încrederea investitorilor în piața locală, lichiditatea și cererea de terenuri sau locuințe fiind, în continuare, una ridicată, indiferent de obstacole”, completează Stan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dezbatere despre provocările cu care se confruntă lanțul de aprovizionare: „Supply Chain & Logistics Forum”

Articolul următor

Care sunt firmele care oferă cele mai multe locuri de muncă în județul Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share