Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zilele Floreștiului au fost anulate

Festivalul din cea mai mare comună a României ca număr de locuitori a fost blocat de autoritățile locale ca urmare a incicenței în creștere a coronavirusului.

“Ne vedem obligați să renunțăm la a organiza sărbătorirea Zilelor Florești. Decizia a fost luată în urma creșterii constante în ultima perioadă a incidenței cazurilor de COVID-19 la nivelul județului Cluj, respectiv la nivelul unității administrativ teritoriale Florești.

Regret că suntem nevoiți să privăm comunitatea locală de astfel de evenimente și de momente speciale alături de artiști îndrăgiți, dar trebuie să fim responsabili și să luăm deciziile ținând cont de situația în care ne aflăm.

Din fericire, Floreștiul s-a bucurat în această vară de o suită de evenimente. TIFF s-a organizat pentru prima dată și în comuna Florești, apoi am avut târgul Produs de Cluj, Moving Florești, am celebrat împreună copilăria de 1 iunie și ne-am bucurat de seri de teatru în luna iulie.

Anul viitor, în siguranță și alături de toată comunitatea Florești, sperăm că vom dubla bucuria și distracția acestui eveniment important și vom continua mult-îndrăgita tradiție. Însă, în acest an, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și maturitate, și să luam decizii corecte pentru familiile noastre și comunitatea în care trăim”, a motivat edilul Bogdan Pivariu.

Un alt mare eveniment din județ care trebuia să aibă loc în octombrie, Târgul de la Negreni, a fost anulat de primărie, a patra ediție sistată în ultimii doi ani. Decizia a fost justificată de autorități prin faptul că rata vaccinării împotriva coronavirusului la nivelul comunei este de numai 11,6%, dar și de creșterea incidenței la nivel național. Ediția de toamnă avea o amploare mare, grupând până la 15.000 de participanți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Frasinul și Hydrostoy au pus asfalt inovativ în Poarta Transilvaniei

Articolul următor

Brașovul are cea mai mare flotă de autobuze electrice din țară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share