Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj Arena, în cărți pentru Euro U21

O delegație a Union of European Football Associations (UEFA) a vizitat Cluj Arena în vederea verificării condițiilor oferite pentru desfășurarea viitorului Campionat European de Fotbal U21. Acesta va avea loc în 2023, în România și în Georgia, și va reuni 16 echipe, inclusiv țările gazdă.

„E un prim test pe care l-am trecut cu succes în perspectiva găzduirii acestui important campionat european. Atât experiența dobândită deja prin organizarea cu succes a numeroase evenimente majore, cât și investițiile făcute constant își spun cuvântul. Suntem mai mult decât pregătiți pentru a găzdui la Cluj un nou regal fotbalistic. Dispunem de dotările și facilitățile necesare derulării în cele mai bune condiții a competițiilor sportive de la cel mai înalt nivel” – Alin Tișe, președintele Consiliului Județean

Delegații UEFA au analizat stadionul, hotelurile și bazele de antrenament care ar putea fi folosite pentru turneu. Ei au urmărit și alocarea spațiilor din interiorul arenei, conform ghidului UEFA. La finalul vizitei, concluziile reprezentanților UEFA au fost favorabile. Stadionul emblemă al Transilvaniei, Cluj Arena a fost nominalizat, alături de Stadionul Constantin Rădulescu din Gruia și de alte două stadioane din capitală să găzduiască mai multe partide din grupele acestui important turneu final.

Acest campionat european se adaugă altor importante competiții derulate aici, Campionatul European de Atletism pe Echipe, Campionatele Balcanice de Atletism pentru Seniori și Juniori 1, Campionatele Internaționale de Atletism ale României, Campionatul Național de Atletism, Maratonul Internațional Cluj, meciuri ale naționalei cu Spania, Chile, Danemarca, Muntenegru, competiții internaționale de înalt nivel.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turnul Palatului Administrativ din Baia Mare va deveni obiectiv turistic

Articolul următor

Parc de panouri solare la Salonta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share