Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parc de panouri solare la Salonta

Săptămâna trecută, Primăria Salonta a depus la Fondurile Norvegiene planul tehnic pentru construirea unui parc de panouri solare pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați. Suma totală a investiției este 6.191.104 lei, adică 1.252.309,68 euro, din care cota parte a Primăriei Salonta este 928.665 de lei. Scopul municipalității este de a înlocui cu energia electrică produsă de către parcul solar de lângă stația de epurare, costurile energetice mari ale sistemului de canalizare. Astfel s-ar reduce și valoarea facturilor la fiecare familie. Proiectul prevede montarea a 1.580 de panouri în parcul energetic, care ar produce 553 kW. Spre comparație, aceasta corespunde consumului de energie electrică al comunei Tulca. Astfel, s-ar reduce emisiile de dioxid de carbon, lunar cu 166 de tone.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj Arena, în cărți pentru Euro U21

Articolul următor

Când vor fi gata centurile Maramureșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share