Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociația Română de Fintech a lansat un eveniment cu frecvență lunară pentru industria de profil

Companiile românești din domenile financiar și tehnologic (RoFin.tech), cât și companiile parteneri suport își doresc să acopere printr-o serie de evenimente recurente toate modificările care au loc în piață din România, regiunea CEE dar și internațional.

În acest context, a fost organizat evenimentul FINTECH MINDS MEETUP, cu scopul de a crea o platformă deschisă pentru promovarea inovației din interiorul membrilor asociației. La fiecare ediție vor fi invitate două companii membre alături de reprezentantul unei partener al Asociației și vor dezbate atât noutățile din mediul de afaceri, cât și din modificările legislative și de reglementare care au impact asupra ecosistemul românesc de inovație în industria financiară.

„Cu toate condițiile noii normalități sociale care limitează posibilitățile de a ne întâlni și interacționa, îndrăznim să pornim această serie de întâlniri, informale, fără cravată, în care să discutăm concret cum putem eleva industria de fintech locală. Așteptăm fondatorii de companii inovative din domeniu, specialiștii în digital din industria financiară și, în general, orice pasionat de inovație fintech, să își facă un obicei în a se întâlni o dată pe lună cu comunitatea RoFin.tech.” – Cosmin Cosma – Președintele Asociației Române de Fintech.

Prima ediție FINTECH MINDS MEETUP a fost organizată pe 15 septembrie și i-a avut ca invitați pe Adrian Badea – CEO al companiei SelfPay (membră RoFin.tech), Mihai Drăghici – fondator și CEO al companiei PayByFace (membră RoFin.tech) și Adrian Coman, Senior Managing Associate la Reff & Asociații (companie partner suport al RoFin.tech).

Asociația Română de Fintech (Rofin.tech) a fost fondată în ianuarie 2020 și reunește în prezent, 20 membri ce reprezintă start-up-uri și scale-up-uri din industria tehnologiilor financiare (fintech).



Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rectorul UBB: ”Am implementat prost în România modelul Bologna”

Articolul următor

Turismul balnear în Transilvania: sănătatea vine din apă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Bistrița-Năsăud, Mureș, Sălaj și Cluj 2024
The Voices of Business Awards Sibiu, Alba și Hunedoara 2024
The Voices of Business Awards Bihor, Satu Mare și Maramureș 2024
Citește și:
Investiții
Infrastructură
Turism
Teleki
Citeste mai mult

Castelul Teleki, restaurat pe banii Europei

Acest proiect va reprezenta un pas important în conservarea patrimoniului cultural și în valorificarea potențialului turistic al județului…
Educație
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share