Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rolul CFO-ului în organizație, la o nouă ediție a „CFO Conference”

Pe 20 septembrie 2021, BusinessMark organizează o nouă ediție a CFO Conference. Formatul evenimentului este hibrid, urmând să se desfășoare în format fizic (la JW Marriott Bucharest Grand Hotel) și online (platforma Cisco Webex).

Participanții vor încerca să găsească răspunsuri la întrebări precum: Cum se vede business-ul din biroul CFO-ului în era digitală? Cum construim și consolidăm un departament financiar performant? Ce impact au introducerea RPA și a inteligența artificială în departamentul financiar? Care sunt job-urile viitorului în financiar? Care sunt principalele caracteristici ale acestora și cum putem anticipa nevoile viitoare are organizației? Ce presupune leadershipul CFO în vremuri de criză? Care sunt modalitățile de finanțare pentru mediul de business?

Totodată, vor fi abordate noutățile legislative și fiscale, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi și la contextul actual. Conferința se adresează directorilor financiari, directorilor generali, consultanților fiscali, controllerilor financiari, directorilor economici, directorilor contabili, contabililior, auditorilor, analiștilor financiari și reprezintă o importantă platformă pentru a obține insights de la companii de top și de a afla cele mai bune practici de la profesioniștii din domeniu.

Evenimentul va include o sesiune de prezentări și un panel de dezbatere, moderat de ANTON NICULESCU, Managing Partner, Inulta Consulting.

În calitate de speakeri vor fi:
CRISTIAN UNGUREANU, Director Financiar, Unilever South-Central Europe
GUILLAUME MACCZAK, Consulting CFO & GBS Services Associate Partner, EY România
COSTIN BAICU, CFO Grup, DocProcess
MIHAIL ION, Vice President CFO, Raiffeisen Bank România
ANDREI BICA, CFO, Profi Rom Food
CLAUDIU FUIOREA, Chief Financial Officer, Macromex
ALINA ANDREI, Partner, Cabot Transfer Pricing
ADRIAN TUDOSCĂ, Regional Finance Director–Healthcare & Diagnostic Services, Medicover România & Diagnostic Services, Medicover SEE
DUMITRU TURCANU, CFO, OLX Europe RE | Naspers Classifieds | Otodom.pl | Imovirtual.pt | Storia.ro | Kiwi Finance
RAREȘ MĂRCULEȚ, CFO, Grup DONA
ANTON NICULESCU, Managing Partner, Inulta Consulting

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Castelul din Borșa, redeschis turiștilor după 60 de ani

Articolul următor

Politehniștii din Cluj cumpără echipament IT&C de 1 milion de euro

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Total
0
Share