Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Brașov, al șaselea sub acest brand care se va deschide în țara noastră și va întâmpina primii oaspeți la începutul anului 2024.

Noul ibis Styles Brasov va avea 126 de camere, un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschisă pentru oaspeții hotelului. O sală de conferințe modernă și modulară de aproximativ 400 mp va găzdui diferite evenimente. O sală de fitness va fi, de asemenea, disponibilă pentru oaspeți. Hotelul va face parte dintr-un proiect de tip mixed-use, ce cuprinde și o componentă rezidențială, cu spații comerciale și destinate serviciilor, la parter, situat pe strada Cristianului.

Hotelul va fi operat de grupul Accor printr-un acord de management.

„Venirea ibis Styles la Brașov – unul dintre brandurile cele mai dinamice, contemporane și orientate către design din portofoliul Accor – este o veste excelentă, atât pentru grup, cât și pentru oraș. Avem mare încredere în proiect, deoarece permite călătorilor să experimenteze stilul de viață al unei comunități tinere și să simtă atmosfera unui oraș energic și creativ. […] Brașovul are o ocazie uimitoare de a-și consolida atractivitatea și de a deveni capitala sporturilor de iarnă și a turismului românesc”, spune Cătălina ROȘU – Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nou ansamblu rezidențial pe Bulevardul Muncii Cluj

Articolul următor

Plahno Consultores a trimis anteproiectul Spitalului Pediatric Monobloc

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share