Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Energynomics organizează la Oradea conferința „Digitalizare și Eficiență energetică”

Joi, 23 septembrie, de la ora 10:00, Energynomics organizează la Oradea, Hotel Ramada (sala Piemonte), un nou eveniment din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice, a cincea ediție a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică”.

Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, organizatorii își propun să informeze companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Evenimentul este recomandat de Direcția pentru Eficiență Energetică din Ministerul Energiei și se desfășoară cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Bihor.

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: ABB România, Enel X România, Phoenix Contact, Kawasaki Gas Turbine Europe, Wiren.

Parteneri media ai evenimentului sunt Transilvania Business, Bursa și The Diplomat.

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics.

În intervalul martie-noiembrie 2021, Energynomics a programat opt conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

 

Teme abordate

Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică;

– Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice-

– Mobilitate electrică – infrastructură, modele de business, smart city

– Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată;

– Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea;

– Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale.

Dintre participanții la eveniment îi amintim pe: Mircea Mălan, vicepreședintele Consiliului Judetean Bihor; Alina Silaghi, directorul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea; Cristian Athanasovici, Business Development Manager, Kawasaki Gas Turbine Europe; Marian Dor, CEO Wiren România; Constantin Ichimoaei, Executive Manager ABB România; Laurențiu Brumaru, Head of Sales & Marketing e-Industries, Enel X România.

Conferința va fi retransmisă pe canalul de YouTube al Energynomics, pe canalul de Facebook al Energynomics și pe canalul de LinkedIn al Energynomics.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autotehnorom a finalizat șoseaua care străbate Maramureșul istoric

Articolul următor

Aeroportul Cluj contabilizează 1 milion de pasageri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share