Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hollywood Multiplex a devenit parte a portofoliului de companii din Anchor Grup

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din România, a adăugat recent Hollywood Multiplex, cinematograful din București Mall-Vitan, în portofoliul său de companii.

Hollywood Multiplex a fost, la lansarea din anul 2000, primul cinematograf multiplex din România, și a rămas un reper important în istoria peisajului cinematografic românesc. În urma achiziției s-a început un proces de modernizare care va fi realizat pe etape. Cinematograful este deschis și operațional, iar lucrările de modernizare se derulează, cu precădere, în afara orelor de funcționare.

”Anchor Grup a dezvoltat primul mall din acest oraș, București Mall-Vitan, iar Hollywood Multiplex a fost, la rândul său, primul cinema multiplex inaugurat, deci e natural să asociem aceste două repere în același grup. București Mall-Vitan este o destinație de succes pentru shopping și pentru petrecerea timpului liber, iar noi ne dorim să îmbunătățim constant experiența generală și opțiunile de distracție pe care le oferim vizitatorilor noștri”, declară Affan Yildirim, Director general, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație Shopping MallDova.

În cadrul cinematografului funcționează 10 săli de proiecție, cu o capacitate de 2.125 de locuri, toate deservite de o echipă prietenoasă și profesionistă.

De asemenea, și companiile sunt invitate să viziteze Hollywood Multiplex, pentru o atmosferă excelentă și săli personalizate, care răspund tuturor cerințelor legate de organizarea unui eveniment corporate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai tânăr edil din România a marcat săptămâna europeană a mobilității

Articolul următor

KASTAMONU ROMANIA - rețeta succesului de la Reghin, în călătoria globalizării

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share