Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Care sunt tendințele privind amenajarea bucătăriei în anul 2022? Vremurile contemporane aduc schimbări de design

Bucătăriile moderne s-au schimbat într-un mod accentuat și evident de-a lungul timpului, aducând idei noi și tehnologii inovatoare. Acestea încep să devină spații multifuncționale în care ai posibilitatea să lucrezi, să stai cu prietenii, să te joci cu copilul, și nu în cele din urmă, să gătești. 

Acestea îmbină confortul cu eleganța, iar în anul 2022 designul deschis câștigă teren. Elementele decorative, culorile contrastante, aspectul rafinat ajută la integrarea cu ușurință a bucătăriei, în spațiul de living. Poți alege materiale, forme de mobilier și accesorii de decor similare, pentru a construi un spațiu util, atractiv dar și relaxant. Vei crea în acest fel, o bucătărie contemporană care va reprezenta în același timp și o cameră de zi modernă.

Dacă îți dorești o bucătărie adaptată timpurilor actuale, vezi mai jos care sunt tendințele anului 2022 

 

  • Stilul minimalist 

Mobilierul din sufragerie se îmbină perfect cu aparatele de bucătărie moderne, caracterizate de un aspect elegant. Așa că nu ai nevoie de un perete despărțitor inutil, atâta timp cât acestea realizează un design contemporan, mărește vizual spațiul, oferind totodată un stil minimalist și practic. În acest caz asigură-te că elementele cele mai evidente sunt calitative. Mobila de bucătărie va fi una de lux, iar canapeaua pe măsură. 

Folosește nuanțe neutre sau deschise, nu încărca cu accesorii de decor nefolositoare sau cu foarte multe ghivece cu flori de diferite dimensiuni. Citește aici mai multe detalii despre stilul minimalist și modul în care îți poți decora casa.

 

  • Tehnologii inteligente și electrocasnice

Designul bucătăriei în 2022 include aparate de bucătărie inteligente, compacte, care oferă un aspect sofisticat. Așa că nu doar că vor fi utile, dar stilul tehnologizat se va potrivi de minune într-o încăpere open-space, cu restul elementelor contemporane. Dacă ești în căutare de elctrocasnice intră pe Dexo.ro și află mai multe despre cele pe care le poți cumpăra, astfel încât să se potrivească atât cu designul bucătăriei, cât și cu nevoile tale. Asigură-te că bucătăria ta va dispune de dispozitive moderne, cu funcții convenabile.

 

  • Design ecologic 

Acum poți controla de la distanță aparatele de bucătărie, doar printr-o simplă atingere, cu ajutorul unei aplicații de pe smartphone-ul tău. Acest lucru contribuie la raționalizarea și consumul responsabil de energie, aspect cheie privind designul actual. 

Ultimele tendințe în decorarea bucătăriei sunt reprezentate de produsele naturale și ecologice. Poți opta pentru blaturile din lemn, piatră, metal care vor crea un stil minimalist și se vor potrivi cu restul elementelor din casă. Materialele utilizate pentru bucătărie sunt versatile, asta însemnând că pot fi integrate cu ușurință în sufragerie, în zona de luat masa sau în spațiul de relaxare.

 

  • Rafturi de bucătărie

Numărul dulapurilor scade în bucătăria anului 2022, locul fiind luat de rafturile de perete, care oferă un design simplificat. Astfel, bucătăria va fi modernă, accentul fiind pus pe lux, materiale scumpe pentru uși, aparate smart, corpuri de iluminat actuale. Totul va fi la vedere dar într-un mod sofisticat în bucătăria modernă. 

În concluzie, în anul 2022 bucătăria va adopta un stil minimalist, elegant oferind și un nivel ridicat de eficiență. Mobila scumpă dar simplă și designul ecologic îmbinate cu canapeaua din living și elementele decorative vor crea o cameră, de fapt, o cameră de zi în care îți poți petrece o mare parte din timp. Bucătăria va fi adaptată la tehnologia care evoluează în mod constant, prin dotarea cu aparate inteligente și electrocasnicele nelipsite.

 

Sursa foto: Unsplah.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

5 metode care te ajută să scapi de stres, fără să pleci de acasă

Articolul următor

Universitatea Babeș-Bolyai instruiește viitorii funcționari publici

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share