Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Huf România sărbătorește extinderea fabricii și aniversarea a 15 ani de activitate

În 23 septembrie 2021, Huf România, companie specializată în accesul și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, inaugurează extinderea fabricii sale din Arad și sărbătorește cea de-a 15-a aniversare a Huf Romania S.R.L. De la preluarea noilor spații de producție în decembrie 2020, 114 noi angajați au fost deja recrutați pentru liniile de producție suplimentare, care sunt acum funcționale. Astfel, numărul angajaților Huf din Arad a crescut la aproximativ 500 și include echipa nou înființată a Centrului European de Recalificare Huf.

„Deoarece Huf Romania este o piatră de temelie în rețeaua noastră globală, am decis să organizăm totuși un eveniment festiv restrâns, în conformitate cu precauțiile COVID-19, pentru a marca extinderea activității fabricii noastre din Arad. În primul rând dorim să mulțumim angajaților noștri pentru angajamentul lor din ultimii 15 ani și pentru punerea în funcțiune a noilor linii de producție într-un timp record, în ciuda contextului pandemic”, a declarat dr. Lars Placke, membru al consiliului de administrație Huf.

Din 2006, operațiunile Huf din Arad au crescut rapid, întrucât compania valorifică oportunitățile oferite de o importantă resursă de talente cu angajați calificați și beneficiază, prin poziționarea geografică, de proximitatea companiilor auto importante din Europa de Est. La eveniment, dr. Placke a subliniat că Huf își va crește competitivitatea prin extinderea activităților sale în țările cu cel mai bun cost, precum România.

Total
23
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Apele Române simulează inundarea a două județe din Transilvania

Articolul următor

Cum se plătesc impozitele la Cluj: cetățenii – 88%, firmele – 82%

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Zi de Zi știri economice:
Total
23
Share